Szolgáltatások

  • Egyenesági ősök felkutatása az Ön által megadott a legkorábbi őstől (nagyszülő, dédszülő) indul a kutatás általában 4 generációig.
  • Az előbbi kiegészítése a valamennyi egyenes ági ős felkutatásával.
  • A teljes családfa elkészítése az Ön által keresett családra vonatkozóan , melyben a a fellelhető legkorábbi dokumentumon szereplő őstől vezetjük le a családfát napjainkig. Elsődlegesen a névviselő ágat készítjük el de, igény szerint az oldalágakat is kikutatjuk.
  • Oldalági kutatás esetében a leányági leszármazottak kerülnek összegyűjtésre.
  • Részleges kutatások egy-egy személy vagy ős felkutatása levéltári forrásokban, anyakönyvekben illetve régi épületek, sírok felkutatását is vállaljuk.
  • Halotti anyakönyv másolatok beszerzése. Melynek segítségével megtudhatja az elhunyt rokonok halálozási okát. Fény derülhet a családon belül öröklődő esetleges betegségekre. Sok betegség öröklött hajlamon alapszik, gyakran mutat családi halmozódást, sőt generációkat “ugorhat”, vagy előfordul, hogy a családban csak oldalágon (pl. unokatestvér, nagybácsi) öröklődik.
  • Nemesi családok családfájának elkészítése illetve nemesi címerek felkutatása illetve az adományozás körülményeire, birtokokra is.
  • Zsidó genealógiai kutatás.

Genealógiai túrák és családi találkozók szervezése. Amennyiben szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Örökös illetve élő személyek felkutatása. A történelmi Magyarországról elszármazott illetve kivándorolt személyek Magyarországon élő rokonainak és hozzátartozóinak felkutatása Helytörténeti kutatás. E szolgáltatás keretében megismertetjük ősei lakhelyével, a helyi élet régmúlt eseményeivel és szokásaival. Temetői sírhelyek felkutatása, gondozása. A fellelhető sírokról fénykép készítése illetve folyamatos gondozása illetve a sírhely esetleges megváltásának ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben szolgáltatásaink iránt érdeklődik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Küldje el az űrlapot és a beérkezett információk alapján, felmérjük a kutatási lehetőségeket és rövid időn belül, elküldjük Önnek ajánlatunkat.